Милица је на Фејсбук групи "Грчка Инфо" поделила искуство са плаже Милос, на Лефкади, којом је желела да упозори остале чланове да воде рачуна приликом уласка у воду услед великих таласа. Објашњавајући да су тог дана они били високи и до 2 метра, описала је догађај у ком је њем муж спасио двојку из Пољске.

"Хоћу да поделим са вама један, на срећу, диван дан са Лефкаде.

Задњи дан одмора провели смо на Милос плажи, таласи су били и до два метра, ја се наравно нисам усудила да запливам озбиљније док супруг буквално целог дана није изашао из воде. Њему таласи не сметају, радио је две године као спасилац, прошао обуку за таласе, сада ради као војник у специјалној јединици и физички је спреман.

Један пар, чини ми се да су из Пољске, је имао среће да се баш мој супруг нашао у близини, а и доста смо обраћали пажњу тог дана на људе око себе јер је баш било ризично за пливање. Чудили смо се како родитељи пуштају децу да сама иду далеко...итд..

Момак је само рекао "Help"

Да се вратим на срећан пар... Пливали су мало даље од обале и када су кренули ка обали девојка је изгубила снагу, таласи су кренули да је поклапају и да је враћају назад, њен момак исто видно уморан није успео да јој помогне. Мој супруг је видео да се муче и отпливао до њих, питао је л' могу да пливају, дечко је само рекао 'Help' а девојка је већ почела да гута воду и да се дави. Била је, хвала Богу, за толико присебна када јој је мој супруг пружио руку, ухватила се и држала свом снагом и тако је извукао до плићака. Момак је изашао сам, и све се добро завршило! Захваљивали су се наредних 15минута.

Ја сам поносна на свог мужа, наравно. Али људи водите рачуна, овакве ствари нису нимало наивна ситуација, таласи су опасни и нису за свакога, десило се свашта ове године, нажалост читали смо у групи", написала је Милица.

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".