Инцидент се догодио у близини града Алмирос у Магнезији у Грчкој. А чудно понашање оваца, након што су појеле огромну количину марихуане, први је приметио пастир онда када их је извео на испашу.

Власник лиценциране фарме за узгајање канабиса није могао да верује својим очима када је сазнао да је његова производња канабиса, која је већ претрпела велику штету од невремена и олује "Данијел", сада "настрадала" и од оваца које су дошле да се нахране свежом травом.

"Да ли да се смејем или плачем?"

- Не знам да ли да се смејем или плачем. Имали смо жестоке топлотне таласе и изгубили део производње. Имали смо поплаве и оне су уништиле још један део. И сада, након свега тога, имамо стадо оваца, које је ушло у објекат и почело да једе оно што је остало. Искрено, не знам шта да кажем - рекао је власник фарме за узгајање канабиса.

Фото: Танјуг/АП

 

Улагања у фармацеутски канабис су у Грчкој порасла последњих година. Иако су многи грчки фармери у почетку били сумњичави према узгоју канабиса, убрзо је постало јасно да ће се његовим узгајањем решити многи проблеми са којима се фармери суочавају.

Једино нису, изгледа, рачунали на овце.

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".