On je rekao da Uprava policije zna ko su „rudari“. Takođe, Terzić je kazao da se nada da će do sutra deo istrage biti zaokružen.

- Krivičnom prijavom biće obuhvaćeno šest osoba: M.M. (1997), J.D. (1993), M.V. (1991), V.E. (1991) - svi državljani Repubike Srbije. Biće obuhvaćena i dva NN lica, za koja još prikupljamo dokaze, ali  mislim da ćemo ih imati vrlo brzo - izjavio je Terzić.

On je iskazao očekivanje da će broj onih koji su učestovali u akciji "tunel" rasti kako odmiče istraga. Pokazao je i fotografiju lažne lične karte jedne od osoba uključene u aferu i pozvao javnost da dostave nadležnima informacije ako ih imaju o njoj. Rekao je da je ta osoba iz BiH, ili Srbije.

- "Investitor" ove akcije je neko iz Crne Gore. Nismo došli do onih koji su platili ne tako malu investiciju. Neću reći ništa što će ugroziti dalji tok istrage. Krivična prijava koja će se podneti sutra je samo prvi korak - rekao je Terzić najavljujući za sutra obraćanje ministra policije Filipa Adžića, koji će, kako je rekao, saopštiti ekskluzivne informacije u vezi akcije "tunel".

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".