Наш познати уметник Војин Ћетковић један је од најбољих, али и најшармантнијих глумаца које Србија има. Гледали смо га у много различитих улога и нико не може да оспори његов таленат.

Упркос чињеници да је веома популаран, Војин о свом приватном животу не воли да прича у јавности. Управо због тога ретки знају да није он једини који има афинитете према глуми.

Војин има млађег брата Бојана. Он живи и ради у Крушевцу, а такође је направио каријеру у позоришту. Запослен је у Крушевачком позоришту као организатор.

Да крв није вода доказује и чињеница да и Бојанова ћерка гаји љубав према уметности. Иако је завршила Факултет драмских уметности, лепа Марта Ћетковић се није одлучила да гради каријеру као глумица.

Чини се да ју је више привукла продукција и менаџмент, па је ту и отпочела своју професију. На сајту ИМДБ уз име лепе Марте стоји неколико наслова на којима је радила: "Руски конзул", "Лако је Ралету", "Срце злочина".

Марта има једну велику пасију, а то су путовања. На основу њеног Инстаграм профила могли смо да закључимо да је веома атрактивна и лепа, али и да са својим пратиоцима воли да дели записе из свакодневног живота.

Она има 31. годину, а Војина је једном приликом на фотографији ословила са "Стрико". Она је поделила њихову заједничку фотографију, а Војин је веома поносан на све што његова братаница ради.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: