Naš poznati umetnik Vojin Ćetković jedan je od najboljih, ali i najšarmantnijih glumaca koje Srbija ima. Gledali smo ga u mnogo različitih uloga i niko ne može da ospori njegov talenat.

Uprkos činjenici da je veoma popularan, Vojin o svom privatnom životu ne voli da priča u javnosti. Upravo zbog toga retki znaju da nije on jedini koji ima afinitete prema glumi.

Vojin ima mlađeg brata Bojana. On živi i radi u Kruševcu, a takođe je napravio karijeru u pozorištu. Zaposlen je u Kruševačkom pozorištu kao organizator.

Da krv nije voda dokazuje i činjenica da i Bojanova ćerka gaji ljubav prema umetnosti. Iako je završila Fakultet dramskih umetnosti, lepa Marta Ćetković se nije odlučila da gradi karijeru kao glumica.

Čini se da ju je više privukla produkcija i menadžment, pa je tu i otpočela svoju profesiju. Na sajtu IMDB uz ime lepe Marte stoji nekoliko naslova na kojima je radila: "Ruski konzul", "Lako je Raletu", "Srce zločina".

Marta ima jednu veliku pasiju, a to su putovanja. Na osnovu njenog Instagram profila mogli smo da zaključimo da je veoma atraktivna i lepa, ali i da sa svojim pratiocima voli da deli zapise iz svakodnevnog života.

Ona ima 31. godinu, a Vojina je jednom prilikom na fotografiji oslovila sa "Striko". Ona je podelila njihovu zajedničku fotografiju, a Vojin je veoma ponosan na sve što njegova bratanica radi.

(Glossy)

BONUS VIDEO: