Поп звезда Јелена Томашевић је говорила о љубави са Иваном Босиљчићем, о својој маестралној каријери, али се дотакла и смрти Драгана Томашевића од пре неколико месеци, њеног оца који јој изузетно недостаје.

- Тешко је, не постоји особа која је спремна за одлазак родитеља. Држимо се заједно мајка брат и ја. Прошли смо изузетно тежак период, није долазило у обзир да се било шта ради, ту смо били сви за њега - рекла је Јелена и додала:

- Некада у самоћи човек се исплаче и зацели своје ране. Тата је био моја највећа подршка. Он, моја мајка и брат су ишли на све моје фестивале. Жао ми је што никада ништа није снимио, јер је јако лепо певао, говорила сам му да ће једног дана бити Здравко Чолић, био је јако леп и шармантан - испричала је Томашевићева у емисији Блиц дан.

Фото: АТА имагес

 

 

Јеленин професор историје је открио да је Јелена била одличан ђак, а певачица је признала да је само једном побегла са часова.

- Никада се нисам извлачила на певање иако је било много обавеза око мојих наступа. Десило ми се једном да побегнем са часа, али тада су отишли сви , нисам желела да одскачем - рекла је певачица кроз осмех.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: