Водитељ Огњен Амиџић недавно је потврдио радосну вест да он и његова изабраница Мина Наумовић, чекају бебу.

Водитељ Огњен Амиџић недавно је потврдио радосну вест да он и његова изабраница Мина Наумовић, чекају бебу. Популарни пар је већ заказао венчање, а сада се Мина први пут огласила од како се у медијима појавила вест да је трудна и јавно открила како се осећа. - Што се тиче трудноће, ништа није као на реклами, све лажу. Једно око вам је на челу, друго на рамену, све време. До порођаја само старе слике - написала је Мина у својој објави. 1 / 6 ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ Подсетимо, Водитељ Огњен Амиџић говорио је недавно о Мининој трудноћи. - Повод је диван. Могу рећи да смо и Мина и ја пресрећни. Ово смо баш и желели и чекали и десило се, шта рећи. Буквално пресрећан сам. А са друге стране, ја сам мало сујеверан, не волим превише да причам, само да би све било океј. Од овога нема ништа боље, јаче и срећније да се деси. Тако да можда ћу бити једино срећнији када беба дође на свет. Само дај Боже здравља да све буде како треба - рекао је Огњен.

Популарни пар је већ заказао венчање, а сада се Мина први пут огласила од како се у медијима појавила вест да је трудна и јавно открила како се осећа.

- Што се тиче трудноће, ништа није као на реклами, све лажу. Једно око вам је на челу, друго на рамену, све време. До порођаја само старе слике - написала је Мина у својој објави.

Фото: Принтскрин/цаллменауми

 

Подсетимо, Водитељ Огњен Амиџић говорио је недавно о Мининој трудноћи.

- Повод је диван. Могу рећи да смо и Мина и ја пресрећни. Ово смо баш и желели и чекали и десило се, шта рећи. Буквално пресрећан сам. А са друге стране, ја сам мало сујеверан, не волим превише да причам, само да би све било океј. Од овога нема ништа боље, јаче и срећније да се деси. Тако да можда ћу бити једино срећнији када беба дође на свет. Само дај Боже здравља да све буде како треба - рекао је Огњен.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".