Ако сте гледали турску серију "Бекрајна љубав" која се премијерно емитовала од 2015. до 2017. сетићете се и глумице Нихал. Звезда ове ТВ приче Неслихан Атагул сматра се једном од најлепших жена са Босфора.

Турску глумицу коју краси изразита природна лепота многи на друштвеним мрежама пореде са нашом певачицом Сањом Вучић.

 

 

Турска глумица Неслихан Атагул предтавила се пре више година у хит серији "Кад лишће пада" која се на нашим малим екранима емитовала од 2010. до 2012. године. У глумачкој постаци ове сапунице она је била Дениз. Та рола донела јој је награду "Млада глумица која обећава".

Неслихан Атагул добила је и признање "Најбоља глумица" које јој је уручено на 25. Међународном филмском фестивалу у Токију, и награду за најбољу глумцу које јој је додељно у Москви.

 

 

Турска глумица доживљава је на малим екранима милион (љубавних) драма, а љубав иза камера доживела је са колегом. Глумац Кадир Догулу ког је срела 2013. на снимању серије "Фатих Харбиyе", освојио је њен срце. Удала се за њега 2016. у башти познатог истанбулског ресторана.

 

Многи су приметили да на њеној свадби није био Бурак Озчивиз који је глумио са њом у "Бескрајној љубави". Спекулисало се да је изостао јер је Кадир био љубоморан на сцене које је његова супруга имала у тој серији са својим колегом.

Касније је саопштено да се Бурак није појавио јер је са партнерком Фахрије Евчен био на путовању ван земље. Нагласио је на конференцији да су он и Кадир другари а онда је Догулу неочекивано на Инстаграму написао: "Колико је овај човек заљубљен у себе! Врло је опасан", мислећи на Бали бега.

 

Супруг преварио турску глумицу?

Нови скандал десио се када је Кадир фотографисан са другом женом у ноћном клубу. Писало се чак и да му је она друга супруга.

"Шта год да кажем, сви сматрају да је све што се каже нереално. Шта год да кажем, свако сам суди и коментарише. Рекла сам то и понављам. Све што је написано су ствари које нису реалне, срећни смо и презадовољни у нашој вези. Нећемо се развести", поручила је глумица која се са супругом појавила на сатранама ИнСтyле магазина пре неколико месеци.

"Сваки дан доживљавамо као нови почетак. Како се боље упознајемо, пронашли смо начине да везу одржавамо свежом", поручили су.

Сличност имеђу Сање и заиста постоји, обе су заносне, са сличним цртама лица и обе прелепе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".