Када наспрам себе имате тим који "вреди" 1,1 милијарду евра (а ваш око 70 милиона), када само један члан стартне поставе ривала "вреди" трипут као цела ваша екипа... Када, притом, гостујете браниоцу европског трона, екипи која је у сезони 2022/2023 самлела (малтене) све пред собом, и то у свим такмичењима, онда су шансе за успех мале. Баш мале.

Али, нису се у такве прогнозе уздали црвено-бели у Манчестеру, већ пробали да све што знају и све за шта су се припремали - спроведу у дело, надајући се да ће издржати очекивану офанзивну рапсодију апсолутног фаворита.

И, толико дуго су издржали, да су пред сам крај прво полувремена - повели. А ко зна како би се меч и завршио да дотадашњи јунак утакмице, 27-годишњи чувар мреже српског првака Омри Глазер, није направио велики кикс у 60. минуту.

Борили су се изабраници Барака Бахара колико су могли, водили су на полувремену, али нису успели да издрже нападе шампиона Европе и у Београд се враћају поражени.

Током већег дела меча Звезда се бранила и тек повремено је прелазила на противничку половину терена што је изнервирало домаће навијаче. Један Енглез изашао је бесан са стадиона "Етихад" и решио је да каже све што има о шампиону Србије!

- Сто одсто сам задовољан резултатом и игром. Знао сам да ће се ово десити. Они нису Црвена звезда, него мртва звезда (игра речи Ред Стар - Деад Стар прим. аут.). Да сам ја Србин, мрзео бих да гледам ово из недеље у недељу. Баш су смеће од тима! Мртва Звезда из Београда, човече... Гарантујем да неће успети да играју ни Лигу Европе, они су с***е! - загрмео је бесни навијач Ситија.

БОНУС ВИДЕО:

КОСОВО ЈЕ СРБИЈА! Ово су "делије" урадиле на мечу Манчестер сити - Црвена звезда

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".