Kada naspram sebe imate tim koji "vredi" 1,1 milijardu evra (a vaš oko 70 miliona), kada samo jedan član startne postave rivala "vredi" triput kao cela vaša ekipa... Kada, pritom, gostujete braniocu evropskog trona, ekipi koja je u sezoni 2022/2023 samlela (maltene) sve pred sobom, i to u svim takmičenjima, onda su šanse za uspeh male. Baš male.

Ali, nisu se u takve prognoze uzdali crveno-beli u Mančesteru, već probali da sve što znaju i sve za šta su se pripremali - sprovedu u delo, nadajući se da će izdržati očekivanu ofanzivnu rapsodiju apsolutnog favorita.

I, toliko dugo su izdržali, da su pred sam kraj prvo poluvremena - poveli. A ko zna kako bi se meč i završio da dotadašnji junak utakmice, 27-godišnji čuvar mreže srpskog prvaka Omri Glazer, nije napravio veliki kiks u 60. minutu.

Borili su se izabranici Baraka Bahara koliko su mogli, vodili su na poluvremenu, ali nisu uspeli da izdrže napade šampiona Evrope i u Beograd se vraćaju poraženi.

Tokom većeg dela meča Zvezda se branila i tek povremeno je prelazila na protivničku polovinu terena što je iznerviralo domaće navijače. Jedan Englez izašao je besan sa stadiona "Etihad" i rešio je da kaže sve što ima o šampionu Srbije!

- Sto odsto sam zadovoljan rezultatom i igrom. Znao sam da će se ovo desiti. Oni nisu Crvena zvezda, nego mrtva zvezda (igra reči Red Star - Dead Star prim. aut.). Da sam ja Srbin, mrzeo bih da gledam ovo iz nedelje u nedelju. Baš su smeće od tima! Mrtva Zvezda iz Beograda, čoveče... Garantujem da neće uspeti da igraju ni Ligu Evrope, oni su s***e! - zagrmeo je besni navijač Sitija.

BONUS VIDEO:

KOSOVO JE SRBIJA! Ovo su "delije" uradile na meču Mančester siti - Crvena zvezda

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".