Није тајна да су Новак Ђоковић и Рафаел Надал већ годинама велики ривали.

Србин и Шпанац водили су жестоке битке на терену, али су оне све ређе због Рафиног здравственог стања и честих повреда. Ноле је задржао континуитет, успео да престигне "Бика са Мајорке" по броју гренд слем титула и послао јасну поруку јавности да је, бар када се резултати гледају, апсолутни тениски ГОАТ.

Фото: Профимедиа

 

Имали су Ђоковић и Надал професионалан однос и поред тога што никада нису били велики пријатељи, а временом је и он постајао све гори и гори. Рафаел Надал је дно дотакао последњим изјавама о српском тенисеру, где је говорио о фрустрацији у тенису. Шанац је из чиста мира пецнуо Новака.

Како преносе медији њих двојица имају проблем и ван терена.

Ноле и Рафа су битке са терена пренели и на бизнис, те сада обојица желе да купе тениски центар "Маноло Сантана" у Марбељи који вреди милионе евра.

Према сазнањима, Новак жели да се скући у овом прелепом шпанском граду где већ неко време живи његов брат Марко, па је "бацио око" на поменути спортски комплекс који поред тениских, садржи и терене за падел, сквош и фудбал, али и теретану и базен.

Рафаел Надал такође жели до овог комплекса, па ће сада Србин и Шпанац водити жестоку битку и на бизнис плану. Овај сукоб додатно је подгрејао тензије између породица Ђоковић и Надал, а да ли ће неко стићи до поменутих терена остаје да се види.

Новак води у међусобним мечевима.

Као што смо већ навели, Ђоковић и Надал често су водили жестоке битке на терену. Чак 59 пута су се међусобно састали и Ноле тренутно води са 30 победа наспрам Рафиних 29.

Здравствено стање Рафаела Надала не обећава и због тога је велико питање да ли ћемо икада више гледати међусобни дуел ова два тенисера.

Курир.рс

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".