Дениз је рођена у сиромашној породици. Отац је напустио њену мајку и њу и отишао из Словенграда за Загреб.  Како би нашла начин да преживи,  Денизина мајка је пронашла посао као чистачица, а какоје тај посао слабо плаћен, често су биле на рубу егзистенције. 

- Имала сам тешко детињство. Одрастала сам без оца, који је пре четири године преминуо, а мајка је једва састављала крај са крајем. У међувремену се преудала, па сам живела са њом и очухом, који је био веома строг - причала је Дениз за Хит.

Међутим, Денизини проблеми тек настају када је уписала основну школу у Словенији. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Нико ме није волео, деца су ме стално зачикавала. Била сам највиша у разреду, сада имам скоро два метра, па сам и због тога била предмет спрдње у школи. А и због кривих зуба су ме лепо чашћавали погрдним именима. Чак су ме прозивали и због тога што ми је мама чистачица. Било је језиво. Стално сам била сама, као степски вук, све док ме гејеви нису прихватили. После сам се дружила са трансродним особама, које су увек биле ту за мене.Пошто је одрастала у сиромаштву, њена мајка није имала да јој купи патике, фармерке, тренерку... И док су се друга деца лепо облачила, Дениз је ишла у малим и похабаним стварима, па су је деца и због тога задиркивала. То је старлету натерало да се опроба у криминалним радњама.- искрена је била Дениз. 

- Моји никада нису имали пара да ми дају да купим гардеробу и остале ствари које су потребне једној девојци. Зато сам почела да крадем! Најчешће сам крала хаљине, козметику, обућу... Све што ми је требало, а нисам имала пара да купим. На срећу, никада због тога нисам завршила у затвору. Нико ме није ухватио, јер све што радим, радим добро.

 

БОНУС ВИДЕО: