- Пазите сад ово. Иде низ. Враћајући се са Аде приметим велику српску заставу која се супер вијорила на ветру са мостом на Ади у позадини - започиње причу корисник Твитера и наставља:

- Како сам се кретао ка њој била је све крупнија и хтео сам лепо да је кадрирам у употребим cinematic mode са телефона. У једном тренутку застава је стајала тачно испред моста стварајући илузију да стоји на врху моста али су ми за добар кадар сметале жице које су се налазиле испред.

- И тако ходајући напред да ухватим кадар без жица, у кадар упада БАЈАГА који млатара руком и не дозвољава да га сликам??? А ја у фазону, особо, нит сликам тебе нити си битан у мом животу јер те не слушам нити готивим.

- Како сам већ дошао на метар од њега питао ме је - Чему слика? На шта сам ја рекао: "Сликам заставу иза (нисам чак ни хтео да кажем: "Иза Вас или тек намерно иза тебе"). На ГИФ-у се види то негодовање.

Подсетимо, јавност је затекла вест да се Бајага развео од супруге Емилије и то након 33 године брака. Он је после медијске ћутње на друштвеној мрежи Фејсбук и сам открио да је на брак ставио тачку.

- Иако нисам присталица јавног мњења и тога да се ствари из приватног живота провлаче по жутој штампи... мада вероватно већ сви знате... Па да се и ја огласим. Званично разведен! - открио је он тада на Фејсбуку.

Његова партнерка није позната јавности.

БОНУС ВИДЕО: