Deniz je rođena u siromašnoj porodici. Otac je napustio njenu majku i nju i otišao iz Slovengrada za Zagreb.  Kako bi našla način da preživi,  Denizina majka je pronašla posao kao čistačica, a kakoje taj posao slabo plaćen, često su bile na rubu egzistencije. 

- Imala sam teško detinjstvo. Odrastala sam bez oca, koji je pre četiri godine preminuo, a majka je jedva sastavljala kraj sa krajem. U međuvremenu se preudala, pa sam živela sa njom i očuhom, koji je bio veoma strog - pričala je Deniz za Hit.

Međutim, Denizini problemi tek nastaju kada je upisala osnovnu školu u Sloveniji. 

Foto: Printskrin/Jutjub/Zadruga Official

 

- Niko me nije voleo, deca su me stalno začikavala. Bila sam najviša u razredu, sada imam skoro dva metra, pa sam i zbog toga bila predmet sprdnje u školi. A i zbog krivih zuba su me lepo čašćavali pogrdnim imenima. Čak su me prozivali i zbog toga što mi je mama čistačica. Bilo je jezivo. Stalno sam bila sama, kao stepski vuk, sve dok me gejevi nisu prihvatili. Posle sam se družila sa transrodnim osobama, koje su uvek bile tu za mene.Pošto je odrastala u siromaštvu, njena majka nije imala da joj kupi patike, farmerke, trenerku... I dok su se druga deca lepo oblačila, Deniz je išla u malim i pohabanim stvarima, pa su je deca i zbog toga zadirkivala. To je starletu nateralo da se oproba u kriminalnim radnjama.- iskrena je bila Deniz. 

- Moji nikada nisu imali para da mi daju da kupim garderobu i ostale stvari koje su potrebne jednoj devojci. Zato sam počela da kradem! Najčešće sam krala haljine, kozmetiku, obuću... Sve što mi je trebalo, a nisam imala para da kupim. Na sreću, nikada zbog toga nisam završila u zatvoru. Niko me nije uhvatio, jer sve što radim, radim dobro.

 

BONUS VIDEO: