Глумац и певач Милан Васић је у својој објави на Инстаграму навео да је ставио дрес капитена српске кошаркашке репрезентације Богдана Богдановића на хумантарну лицитацију како би се помогло његовом пријатељу Ненаду Јанићеву, коме недостаје бубрег и који треба да иде на операцију у Белорусију на трансплантацију.

 


"Ево, људи, као што сам обећао. Уз одоборење Богдана Богдановића да се његов дрес прода и прода некоме коме је помоћ потребна, од овог тренутка отварам хуманитарну лицитацију за помоћ мом пријатељу Ненаду Јанићевићу из села Готовуша, Шар планина, Косово и Метохија. Ненаду је потребно још 40.000 евра да би отишао у Белорусију на трансплантацију бубрега. Иначе, Ненад већ дуже време живе без оба бубрега.

 

Фото: АТА имагес

 

У овом дресу је наш капитен Богдан Богдановић играо у финалу Светског првенства. На њему су потписани сви наши репрезентативци, хвала им на томе. Хвала Стефану Јовићу преко кога сам иначе дошао до овог дреса и, наравно, првенствено хвала Богдану Богдановићу. Позивам све људе добре воље и великог срца да се приклуче лицитацији, да сакупимо што више пара, омогућимо Ненаду да оде у Белорусију, добије бубрег и добије шансу за један нови и срећни живот са својом породицом. Лицитација траје до 24. септембра у поноћ. Сав приход ће одмах бити уплаћен на Ненадов рачун, а ви своје понуде можете да шаљете порука или на Фејсбуку или на Инстаграму, па шта Бог да, биће. Хвала вам свима, унапред. Живела Србија", рекао је Милан Васић у снимку, а на на Инстаграму је написао следеће.

"ХУМАНИТАРНА ЛИЦИТАЦИЈА ЈЕ ОТВОРЕНА. Почетна цена је 500 евра! Биће и коментари отворени. Започео сам ову причу и имам велику потребу и жељу да изгурам до краја, али ми је ваша помоћ потребна. Ко не мозе да лицитира, може помоћи слањем порука 1511 на 3030 за Ненада Јанићевића. Хвала свима унапред. И ШЕРУЈТЕ СВИ да би се што више прочуло", навео је Васић и написао број рачуна.


Дин.рач: 160-6000001670910-85

Дев.рач: 160-6000001671549-11

ИБАН: РС35160600000167154911

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".