Да ли волите тестове личности? Ево једног занимљивог! Ову илузију је поделила Миа Јилин, позната илузионисткиња са ТикТок-а. Слика о којој је реч може изгледати као скоро поједена јабука или као два лица мушкарца и жене окренута једно према другом. Јилин тест има за циљ да утврди да ли видите облик јабуке или лица.

Фото: Тикток принтскрин/ Mia Yilin

 

Ако видите мушкарца и жену

Према Јилин, ако приметите ово друго, вероватно сте више вођени логиком него емоцијама. У видеу Јилин објашњава да сте особа са јаким моралним вредностима, али и да желите живот без стреса, а да нисте претерано отворени.

Ако видите напола поједену јабуку

С друге стране, ако видите напола поједену јабуку, то указује на преовлађујуц́у емоционалну склоност, што може указивати на тренутке нестабилности и фрустрације. Међутим, ваша склоност да ц́утите када сте узнемирени може само погоршати ваш бес. Једноставан савет је да не бирате тишину; уместо тога, реците шта мислите када је потребно.

Откако је објављена, илузија је прикупила хиљаде прегледа, а гледаоци су изразили своје мишљење у одељку за коментаре. Један корисник је приметио: „Видим јабуку. Знам све, али бирам да ц́утим, иако се истина не може заувек скривати.” Други корисник је рекао: „Заправо сам емоционално осетљив.

Неки су чак тврдили да примећују и јабуку и људе у исто време. „Можете ли да објасните како видим обоје у исто време? Годинама о томе размишљам“, рекао је један корисник.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: