Милиони су пожелели да виде њен окршај пред камерама са Миленом Качавендом, бившом пријатељицом која од почетка овог такмичења износи прљав веш о Ћурчићевој, а она се огласила и открила да ли улази у "Елиту".

- Не улазим - рекла је кратко Ана за медије.

Подсетимо, синоћ се у "Елити" одиграло друго издање емисије "Питања новинара", где је Качавенда наставила да решета Ану, а дотакла се и њеног односа са ћерком.

Foto:Printskrin/Instagram/ana_curcic_official

 

 

- Имам сазнања да је Анина ћерка давала изјаву у полицији због претњи њеном момку. Кад смо кренули ка стану Аце Булића из Шимановаца, она није хтела да се јави, после се јавила Аци Булићу. За месец и по дана колико сам била ту, она се са ћерком није видела. Чак, она је испланирала и свој одлазак на летовање, није била ту, а знало се кад је излазак из ријалитија. Није хтела да види Ану - испричала је Милена, па додала:

- Водила се дебата око њене тетоваже. Молим Бога да није због тога. Ћерка није имала ниједан разлог да не буде у односу са мајком, то је ван памети да немаш однос са мајком. Оно што ме највише погађа је њен син. Ја сам мајка мушке деце. Иако је Анина ћерка имала добар однос са мном, делила је неке женске ствари, њу и разумем, али жао ми је због те ситуација. Засигурно ће нарушити однос између наше дете. Ван мозга је да се сутра сусрећу и окрећу главе једни од других. Знајући Ану, сигурно би сину ишчупала "певалицу" да ми се јави на улици - додала је Качавенда пре паузе за рекламе.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".