Иван је открио зашто су тачно изабрали баш 15. септембар.

- Изабрали смо петак, 15. септембар, за венчање јер нам је баш тада годишњица везе. Пресрећан сам, као и Јелена, испунили смо заједничку жељу да се венчамо и постанемо званично муж и жена. У општини смо били само са кумовима, али зато за два дана правимо гала прославу у једном ресторану за тридесетак најближих пријатеља и рођака - рекао је он.

Иван је истакао и да би волео да се венча у цркви са Јеленом.

- Црквени брак планирамо, али за неких месец дана, јер још нисам добио благослов, као ни папир о разводу од Гоце. Желимо да то буде у цркви у Лесковцу, где је Јелена крштена - рекао је Маринковић.

Бивши задругар живи са Јеленом у стану његове мајке који реновира, а радови су још увек у току.

- Јелена и ја живимо у стану моје мајке, реновирали смо га, још је остало нешто око крова да се среди и онда ће све бити онако како смо желели. Тренутно чекам ангажман на једној телевизији, а ако до Нове године не буде ништа од тога, можда ту некретнину заменим неком другом и отпутујем у Лесковац. Јеленини тамо живе, она има свој стан и неке некретнине које треба да се среде, па можда тамо започнемо неки посао. У Београду је јако тешко успети у послу, док је Лесковац модернизован и има пуно простора за напредак - каже Иван.

Иван би такође волео да добије дете са Јеленом, а то ће бити круна њихове љубави.

- Беба ће бити круна наше дугогодишње везе. За почетак би нам и једно било довољно, али даће Бог да их буде и више. Јелена је лепо прихватила и малог Жељка, али нажалост, ја од његовог рођендана у јулу нисам у контакту ни са њим ни са породицом Кулић - открио је Иван.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena (@jelena_ilic_b)

Маринковић је више пута напоменуо да планира да покрене поступак за старатељство над малим Жељком.

- Још увек нисам покренуо поступак за старатељство над сином, тренутно сам на нултој тачки... Испада да је све што сам до сада урадио у комуникацији са дететом било узалуд. Више ни са Синишом Кулићем немам контакт, јер у тој породици нико нема здравог разума. Једина опција ми је да одем у Ниш и закуцам им на врата и видим како ће да реагују, а то ће се ускоро десити - каже он.

Иван је крају прокоментарисао понашање породице Кулић у ријалитију, па открио и да ли би ушао у Елиту.

- За мене је Миљана дворска луда која не размишља о својим последицама. Кулићима је ријалити најбитнији у животу због новца, а како ће да функционишу и живе када се једнога дана све то заврши и укине, мислим да не знају ни они сами. За разлику од њих, ја никада не бих ушао с породицом. Сада имам другачије приоритете - открио је он за Информер.

БОНУС ВИДЕО: