Учесници ријалитија данас морају да бирају између два потрчка и да изнесу искрено мишљење о њима, а такмичар са више гласова одлази у дуел и бори се за опстанак у Белој кући.

Међутим, продукција телевизије Пинк данас је изменила план и програм, па ће пре номиниација, како се спекулише, у Белу кућу уселити неки нови такмичар.

Још увек није званично потврђено ко ће вечерас бити ванредно убачен, али се на друштвеним мрежама спекулише да је у питању неко од бивших задругара, који су током боравка у претходним ријалитијима имали јако бурно такмичење и ко може да тотално поремети неког од актуелних станара у Шимановцима.

Највише се коментарише да ће вечерас у "Елиту" ући бивши дечко Миљане Кулић, Лазар Чолић Зола, али се доста причало и о Маји Маринковић, Ани Ћурчић и Звездану Славнићу, а преноси "Србија Данас".

Подсећамо, претходне суботе такође је било ванредно убацивање, а у "Елиту" је ушла Хелена Фокс, познаница Такија Маринковића, која већ годинама уходи Менсура Ајдарпашића, са којим би волела да уплови у љубавну причу током боравка у ријалитију.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".