Након што је Меркур кренуо директно након свог ретроградног транзита, 15. септембра 2023. године, део наших умова ће се пробудити и видећемо да смо добили оно што нам је било потребно из нашег прихватања негативности. Добили смо оно што нам је требало; сада је време да кажемо свесно и храбро НЕ.

Три хороскопска знака, кажу астролози, предузимају радикалне позитивне кораке да промене своје животе након 15. септембра 2023. године.

Бик

Осећате се као да је ваше срце похађало Школу тешких удараца, али узбудљиво када сте неко ко је повређен лошом љубављу јесте то што знате и своје границе. Покушали сте да будете особа која прихвата и бави се мање привлачним деловима везаним за везе, али нисте будала,  и током директног Меркура, и у периоду после 15. септембра 2023, осетићете талас самопоуздања.

Знаћете да је време да кажете НЕ ситуацији у коју сте се ставили. Да, ви преузимате одговорност што сте ту где јесте и то вам даје моћ да то и промените. Сада сте већи од својих проблема, а такође сте и господар своје судбине. Време је да се удаљите од негативног, јер увиђате да је будућност пред вама светла и позитивна.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Имате утисак да сте се управо пробудили из лошег сна, јер Меркур иде директно и освежава ваше памћење. Нашли сте се у вези у којој свакодневно губите себе. Партнер као да вас и не види, а ви више нисте толико одушевљени динамиком везе и не желите више да улажете ни себе ни своје време у њу.

Или се ова особа уморила од вас или сте се ви несвесно уморили од њих, али постоји позив на акцију током директног Меркура и од 15. септембра 2023. нећете више видети разлог да останете у овој вези. Ово је лоша љубав коју имате и време је да кажете не.

Водолија

Па, нисте овако замишљали свој љубавни живот, и још увек нисте сигурни како су ствари завршиле тако туробно и јадно. Упознали сте некога пре неког времена и мислили сте да је занимљив. Једна ствар је довела до друге, и пре него што сте обоје схватили, били сте у вези, Током директног Меркура ћете снажно осеетити потребу да је окончате једном заувек.

Не осећате се обавезним да останете ту да бисте уживали у некој врсти победничког плеса за „неуспех“. Није вас брига ако не успете јер напуштање лоше ситуације сигурно није неуспех. Рећи ћете особи да вам садашњи услови више не одговарају и да сада морате да одете. Пратите своје срце, јер знате да сте у праву.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: