- Још се тресем али ћу написати. Малопре сам са млађом (1,5) била на пијаци, возила сам је у трициклу. Старија жена је док сам плаћала брескве и једва десетак секунди нисам гледала у М, одгурала дете, и сакрила је иза тезге! Почела сам да паничим, унезверено гледам око себе и вриштим да ми је нестало дете, да би та баба почела да се смеје, показала ми М и рекла "Ахахахаха! Ја сам је украла. Ајде, бре, мало шале!" - навела је мајка, још увек под утисцима.

Како је додала, најгоре је што је ту бабу срела неколико минута пре, на другој тезги.

- Пар минута пре тога је куповала поврће на другој тезги где и сам и ја. Рекла да је М толико слатка да би је украла. Насмејала сам се тада и шаљиво одговорила "Може, ал' на барем 2 дана, да се наспавам." Насмејали се сви, ја платила и отишла даље низ пијацу по брескве. Пар минута касније та лудача је то урадила! Најлуђе је што је очекивала подршку присутних за такву језиву "шалу" - написала је детаље Новосађанка.

Неверица и бес

- Толико сам се драла на њу, да се гомила окупила. Признајем, коракнула сам ка њој да је ударим, али помисао на полицију и привођење ме спречио. Њу су пролазници одгурали да оде. Десет секунди. Десет секунди је довољно да вам нестане дете! Скратила ми је живот - написала је на крају ова мајка.

Њена објава изазвала је мноштво реакција, а добила је подршку великог броја корисника поменуте друштвене мреже.

- Теби свака част за самоконтролу. Ја нисам сигуран да бих успио, а то би био врло глуп потез - написао је један корисник ове друштвене мреже.

БОНУС ВИДЕО: