Према речима нашег извора, за њим је једна страна држава расписала међународну потерницу.

- После синоћне несреће откирвено је да се за њим трага. Он је након пада задобио тешке повреде и смештен је у болницу, тако да најпре морају да се санирају његове повреде и када његово здравствено стање буде дозволило, вршиће се даље процедуре у вези са потерницом - објашњава наш извор.

Како каже, права драма одиграла се синоћ око 00.40 сати у Фрушкогорској улици када су полицијски службеници уочили мушкарца како спава на симсу на четвртом спрату зграде.

- Полицајци су позвали и ватрогасце, који су одмах дошли и почели да шире ваздушни јастук испод прозора. Док су они ширили ваздушни јастук, мушкарац је пао. Он је санитетом Хитне помоћи превезен у болницу - објашњава нам саговорник.

Синиша Кнежевић ПР Клиничког центра Војводине каже за Курир да је младић задобио тешке телесне повреде.

- Дана 14. 09. у УЦ КЦВ примљен је пацијент Х. А. 2002 годиште. који је довезен колима СХМП због повреда које је задобио приликом пада. Ради се о тешким политрауматским повредама где су водеће повреде кичменог стуба и карлице. Након прегледа, лабораторијске и радиолошке обраде индиковано је хоспитално лечење. У тренутку овог извештавања пацијент је хемодинамски стабилан, смештен у УЦ КЦВ ради даљег лечења - рекао је Кнежевић.

Истрага о овом случају је у току, утврђује се како је дошло до тога да младић заспи на симсу прозора на четвртом спрату.

- Све околности ће се испитати. Такође, утврђује се због чега се ово лице потражује и да ли се у Новом Саду скривао од потернице - објашњава наш саговорник.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".