Па да подсетимо, С. П. је ухапшен након дојаве да се у санитету који он вози налази дрога, новопазарска полиција га је пресрела на магистралном путу Рашка-Нови Пазар где су детаљним претресом пронашли дрогу. Осумњичени је лишен слободе, а санитет је одвезен у станицу у Пазар.

Фото: МУП Нови Пазар

 

 

- Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Пазару ухапсили су С. П. (48) из Рашке, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Полиција је у месту Батњик, на путу Нови Пазар-Рашка, у санитетском возилу Дома здравља у Рашки, којим је управљао С. П. пронашла три кесе са око 3,4 килограма сасушене биљне материје за коју се сумња да је марихуана - пише у саопштењу МУП.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Новом Пазару, осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужилаштву.

Директор Дома здравља Рашка Милисав Гаљак како смо већ објавили, испричао је детаљно да је осумњичени код њих дошао у децембру 2020. и то преко пројекта који финансира општина Рашка и на тај начин помаже Дому здравља.

Како је навео са осумњиченим никада нису имали проблема, али сматра да надлежни треба да казне свакога ко је починио неко кривично дело без обзира на ком месту раде или на којој су позицији.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".