Prema rečima našeg izvora, za njim je jedna strana država raspisala međunarodnu poternicu.

- Posle sinoćne nesreće otkirveno je da se za njim traga. On je nakon pada zadobio teške povrede i smešten je u bolnicu, tako da najpre moraju da se saniraju njegove povrede i kada njegovo zdravstveno stanje bude dozvolilo, vršiće se dalje procedure u vezi sa poternicom - objašnjava naš izvor.

Kako kaže, prava drama odigrala se sinoć oko 00.40 sati u Fruškogorskoj ulici kada su policijski službenici uočili muškarca kako spava na simsu na četvrtom spratu zgrade.

- Policajci su pozvali i vatrogasce, koji su odmah došli i počeli da šire vazdušni jastuk ispod prozora. Dok su oni širili vazdušni jastuk, muškarac je pao. On je sanitetom Hitne pomoći prevezen u bolnicu - objašnjava nam sagovornik.

Siniša Knežević PR Kliničkog centra Vojvodine kaže za Kurir da je mladić zadobio teške telesne povrede.

- Dana 14. 09. u UC KCV primljen je pacijent H. A. 2002 godište. koji je dovezen kolima SHMP zbog povreda koje je zadobio prilikom pada. Radi se o teškim politraumatskim povredama gde su vodeće povrede kičmenog stuba i karlice. Nakon pregleda, laboratorijske i radiološke obrade indikovano je hospitalno lečenje. U trenutku ovog izveštavanja pacijent je hemodinamski stabilan, smešten u UC KCV radi daljeg lečenja - rekao je Knežević.

Istraga o ovom slučaju je u toku, utvrđuje se kako je došlo do toga da mladić zaspi na simsu prozora na četvrtom spratu.

- Sve okolnosti će se ispitati. Takođe, utvrđuje se zbog čega se ovo lice potražuje i da li se u Novom Sadu skrivao od poternice - objašnjava naš sagovornik.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".