Милица Јокановић је рођена провела део детињства у Зеници. Она је тамо и кренула у основну школу. Током рата су избегли у Београд, а Милица је једном приликом изјавила да су тада настрадале њихове књиге, а било их је доста. Тада је себи обећала да ће их једног дана имати још више. 

Врло рано је сама научила бројеве и слова. Гледала је квиз "Бројке и слова" који се емитовао из Загреба и сама научила сва слова и бројеве. По доласку у Београд, Милица је завршила основну школу, а потом и београдску Гимназију друштвеног смера. Правни факултет је завршила као један од најбољих студената са скоро свим десеткама у индексу. 

Победила је у квизовима Велики изазов, Насловна страна и Слагалица 2012. године, а због успеха у Потери, и на крају ангажмана у овом квизу, прозвана је "принцезом знања".

Радила је у једној фирми као правник, али је крајем 2020. године добила отказ као технолошки вишак. Постојале су приче да живи од помоћи са бироа. Она је истакла да тражи посао, али још увек није успела да га пронађе. 

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: