Milica Jokanović je rođena provela deo detinjstva u Zenici. Ona je tamo i krenula u osnovnu školu. Tokom rata su izbegli u Beograd, a Milica je jednom prilikom izjavila da su tada nastradale njihove knjige, a bilo ih je dosta. Tada je sebi obećala da će ih jednog dana imati još više. 

Vrlo rano je sama naučila brojeve i slova. Gledala je kviz "Brojke i slova" koji se emitovao iz Zagreba i sama naučila sva slova i brojeve. Po dolasku u Beograd, Milica je završila osnovnu školu, a potom i beogradsku Gimnaziju društvenog smera. Pravni fakultet je završila kao jedan od najboljih studenata sa skoro svim desetkama u indeksu. 

Pobedila je u kvizovima Veliki izazov, Naslovna strana i Slagalica 2012. godine, a zbog uspeha u Poteri, i na kraju angažmana u ovom kvizu, prozvana je "princezom znanja".

Radila je u jednoj firmi kao pravnik, ali je krajem 2020. godine dobila otkaz kao tehnološki višak. Postojale su priče da živi od pomoći sa biroa. Ona je istakla da traži posao, ali još uvek nije uspela da ga pronađe. 

(Mondo)

BONUS VIDEO: