Поред наведених серија  је играо и у "Зони Замфировој", "Династија Обреновићи", али је добијао мање улоге у још неколико серија. Љубомира нисмо видели скоро две деценије на малим екранима. Недавно је на друштвеним мрежама изашао снимак на Јутјубу како пева на једној прослави. Време је утицало на њега, сед је и мршав, али је енергија остала иста. Ипак, бројни ТикТокери не могу да верују да је то Бошко Дивљак који је у серији "Породично благо" затвореник кога се сви безразложно плаше и који има суманут поглед. 

О Љубиши се врло мало зна. Познато је да је радио у позоришту у Лесковцу и Новом Саду, као и да је првак је Шабачког позоришта. Као вођа и оснивач НДА "Весело мајмунче", са својом школом глуме добијао награде као редитељ и писац. Режирао је за децу представе: “Пепељуга”, “Наталија и гусари” и “Трнова ружица”. За исте представе је написао текстове као и за представу “Бајка о бајатом пасуљу”.

 

 

Добитник је бројних позоришних признања:

– Две награде на фестивалима “Љубиша Јовановић”. Награда за најбољу мушку улогу за улоге: Ватрогасног капетана "Ћелава певачица" и Лигурио "Мандрагола".

Четири награде за глуму на Фестивалима "Јоаким Вујић" Награде за најбољег младог глумца за улогу младића "Туђа жена и муж под креветом". Награда за најбољу мушку улогу за улоге: Ватрогасног капетана  "Ћелава певачица", Лигурио "Мандрагола" и "Розенкранц и Гилденстерн су мртви".

Ретко ко зна да је и његов син Страхиња кренуо његовим стопама и да је играо у серији "Село гори, а баба се чешља".

(Објектив)

 

БОНУС ВИДЕО: