Александра Младеновић своју каријеру започела је у чувеном такмичењу "Звезде Гранда", а тада је изгледала доста другачије. Била је плава, мршавија и имала је другачији облик лица и обрва. 

Сада је једна од најтраженијих певачица, има само двадесет шест година, а многи је критикују због тога што је уградила силиконе и убризгала ботокс у лице.  

Поред тога, Младеновићка је увећала усне, истетовирала обрве, али је за разлику од попрсја које је очигледно било веће, Александра крила остале естетске интервенције. Певачица је у једној "Грандовој" емисији добила критику од гледаоца да им се не допада њен садашњи изглед, тада је певачица признала Саши Поповићу да је "мало" уградила силикон у уста.

Још увек се памти Александрина изјава да је ставила имплантате у груди како јој хаљине не би спадале.  Без обзирана бројне операције, певачица изгледа природније него њене поједине колегинице. 

Певачица је током година мењала фризуре, од плаве младе звезде  је дошла до црнке коју мушки род обожава, а такође је склона и надокрадњи косе. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: