Певачица је у живету проживела бројне тешке ствари, али упркос биткама које јој је живот сервирао, успела је да изађе као велика хероина: 

- Ја сам дивно. Шта ми фали? Ствари које су се мени издешавале да сам преживела три карцинома на три места, а један с другим везе нема. То је тог момента свест да ли идеш или остајеш, борба је страшна пред тобом. Ноћи проводите у разговору са собом. Сваком човеку препоручујем да је најстрашније да падне. Напротив, ја кад сам сазнала за дијагнозу, у понедељак сазнајем, у четвртак сам имала операцију. Кад дође ноћ и легнеш сама са собом онда је фрка у глави. Ту су деца и кад видиш колико се деца боре да не прихвате ту чињеницу, онда се у неким моментима не зна да ли они теше мене или ја њих. Ту жељу и решеност да ми помогну по сваку цену у тим страшним ноћима кад мислите да не можете више не могу да опишем... Посебно после хемиотерапија, ја сам спала на 45 килограма. Нисам могла да шетам, да ходам... Ја сам ишла сама да ћерка не види. Иста неверица, исти страх, иста љутња. Иста молба Богу, све је исто - искрена је била Нада. 

Фото: М. Коковић

 

На сву срећу, Нада је имала лекаре али и децу која су бринули сјајно о њој: 

- У таквој ситуацији је најбитније да сте у сигурним рукама лекара. Деца су мене тако размазила, схватила сам како сам одгојила сјајне људе. Мирна ћу да одем кад дође време за то. Ја се још не дам... Човек мора да наше разлог да се бори. Невероватно је како човек схвати колико је живот леп. Пронађите мотив због којег ћете се дићи. Молим гледаоце да иду код лекара чим примете да им није добро. Дивно је ако вам кажу да вам није ништа. Инат ме је водио кроз читав живот, али онај позитиван. Живот ме није мазио, али сам увек имала неки позитивни инат - поручила је певачица у емисији "Премијера - Викенд специјал".

БОНУС ВИДЕО: