Цео регион је синоћ плакао док је слушао потресну и језиву животну исповест такмичарке "Елите" Бојане Павловић.

Како је испричала, њеног оца, који је био алкохоличар, је убила њена баба и то секиром, мајка јој је имала психичке проблеме и деди је ампутирала замрзнуте прсте, док је њен брат мистериозно преминуо.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Задруга Оффициал

 

Деда је, иначе, покушао и да напаствује њену сестру сексуално. Како је навела, сумња се да је он преминуо због тога што га нису хранили.

Бојана је одрастала у Дому за незбринуту децу и велики је борац. Вредно ради и апсолвент је на факултету, а медији су ступили у контакт са њеном другарицом Јеленом.

Она је открила да је малопре погледала видео, а затим испричала каква је Бојана приватно.

- Бојана је један велики борац и особа најчистијег срца. Знам за њену причу и знам колико јој је било тешко да тако нешто изнесе у јавност. Она је моја другарица још из детињства и слободно могу да кажем да ми је и сестра, јер би свако пожелео да има сестру као она! - испричала нам је Јелена, па наставила:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Задруга Оффициал

 

- Ја је подржавам у свему и желим јој сву срећу овога света. Она је неко ко је све увек стављала на прво место, помагала и увек била спремна да свима изађе у сусрет. Опет наводим да је она неко кога би сваки човек пожелео да има у окружењу. Ја сам поносна на њу и желим јој да успе у свом циљу - истакла је Бојанина другарица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".