Једна од најакутелнијих тема Задруге 6 јесте однос Ане Ћурчић, Звездана Славнића и Аце Булића који не престаје да интригира јавност. Након Милениног уласка у Елиту као бомба је одјекнула вест да су Булић и Ана наводно раскинули.

Медији су објавили приватну преписку где по свему судећи можемо видети да је њима дошао крај.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6/

 

- Стварно сам за тебе ту, Анци, све ста треба и не треба. Јесу ме шибале емоције опет, ненормално сам плакао свако вече скоро, писао песме, вратио се у детињство... Кад си изашла, знао сам да ти треба време да се опоравиш. И све почело да се гаси, опет дал из неког страха ил осећај не знам. Не, не ево искрено ти пишем - гласила је Булићева порука упућена Ани.

Наиме, изгледа да је Милена Качавенда била у праву, и да је Булић оставио Ану.

Фото: АТА имагес

 

Иначе, Качавенда својим учешћем у Задрузи Елита износи низ шокантних детаља како из њеног живота тако и из Аниног. Тако је одјекнула и њена изјава о трудноћи коју је Ана имала са Ацом пре много година, али како је до сада мислило дете је мртво рођено. 

Аца и Ана су касније коментарисали да верују да је беба украдена, али "кума" је демантовала све те наводе шокантном изјавом.

– Аца Булић је унаказио Ану од батина у осмом месецу трудноће и она је изгубила то дете. Тата га је склонио у Лондон. Детета нажалост нема, а то што су они опалили по тужној причи…- испричала је Милена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".