Такмичарка "Елите" Бојана Павловић смогла је снаге током емисије "Питања гледалаца" да исприча своју животну причу која леди крв у жилама.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Задруга Оффициал

 

Она је одговарајући на питања Дарка Танасијевића испричала оно за шта је рекла да знају само три особе - да је њена баба по мајци убила њеног оца, када је Бојана имала само две године, а да је деда покушао да напаствује њену сестру.

Док је причала јецала је, гризла се за усну, а у једном тренутку је престала да прича и склонила се где је непрестано плакала. Сузе су потопиле Шимановце, плакали су и њени цимери, новинари у студију, као и публика.

- Твоја прича, заправо почетак твог излагања ме је збунио као и многе јер си рекла: "Здраво свима ја сам Бојана Павловић, имам 30 година и не знам одакле долазим" - рекао је Дарко Танасијевић.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Задруга Оффициал

 

- Па да, није баш да не знам. Ову причу зна можда троје људи у мом животу. Ја сам неко ко је са две године доживео породичну трагедију, мој отац је убијен, скинута му је глава с рамена секиром. За то је од моје мајке мајка одговарала, она је завршила у затвору на нешто кратко - рекла је Бојана и наставила с кнедлом у грлу:

- Тако је речено. Имам још две сестре са којима нисам у контакту, имале смо и млађег брата који је мистериозно умро и не знамо како. Кад се то десило нико нас од родбине није хтео и дали су нас у Суботицу у дом. Са 3 године пребацили су нас у Каменицу и тамо нас је жена која нас је родила обилазила и мене је украла са 6 година, тако да сам ја негде у време бомбардовања неко време провела са њом. То је жена која нам је уништила животе, држава је њој нудила стан и новчану помоћ да нас задржи и она није хтела - причала је кроз сузе, па наставила:

 


- Жена која ме узела, она ме искоришћавала као средство за новац да би добијала од других људи са којима је била, ја сам у шестој години свашта видела, по пет дана ме остављала саму, ја сам са шест година научила да кувам пасуљ, стално сам виђала друге људе у кући, стално смо се селили, водила ме у затвор где је била њена мајка која је проглашена убицом, мени је баба рекла, ја сам била мала, да она то није урадила, да кад порастемо да је не кривимо, то моје сестре не знају, оне су сумњале кроз живот да баба није урадила, ја то нисам хтела даље да испитујем јер је то било јако давно, била сам на факултету, она је дошла у Нови Сад да се приблжи нама, нашла је неког човека преко Фејсбука, њега је опљачкала, није имала где да иде, ја сам јој изнајмила стан купила јој све намирнице, она је из тог стана побегла, више никада нисам хтела да се чујем са њом. Пре годину и нешто дана, док сам била у контакту са сестром, она ми је јавила да је жена која је нас родила јако лоше и да је у болници и да треба сваког часа да умре. Ја сам неко ко није отишао у болницу, неко ко није отишао на сахрану, на сахрани је било 3 човека, моја сестра и њена деца, и поп, умрла је сама, нисам отишла на сахрану, али сам отишла после са сестром на гробље. Нисам стајала испред њеног гроба него испред братовог који је имао непуних годину дана, иза тога постоји мистерија постоји могућност да га није хтела хранити, да је тако умро, друга мистерија је да је дошао са нама у Суботицу, њена прича када сам је питала за нашег брата рекла је да је пао из колевке. Ми смо упознали неки део родбине, јако зле људе, моје сестра је хтела да сазна више ја нисам, али ме вукла са собом - испричала је и онда открила да јој је отац био алкохоличар.

 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Задруга Оффициал

 

- Ја потичем из богате породице коју је мој отац раставио. Мој отац је имао проблем са алкохолом, све је продао. Био је неко ко је малтретирао све по кући, терао је свог оца и брата из куће. Жена која је мене родила је секла прсте на ногама јер се смрзао, нашем деди, кад га је отац избацио - рекла је Бојана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".