Учесница "Елите" Анели Ахмић издвојила се још прве вечери када је у студију у Шимановцима открила да ју је супруг преварио са Станијом Добројевић, а потом је због њен и оставио и отишао у Америку.

Анели већ недељу дана открива детаље свог односа са супругом Асмином Дурџићем, ни не слутећи шта се дешава напољу. У само неколико дана, и сама Добројевићева је сазнала да јој је вереник и даље ожењен, а како се убрзо сазнало, осим што је старлета требало да се уда за Дурџића, она је чекала и његово дете.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Задруга Оффициал

 

Нажалост, у уторак увече када је гостовала у емисији "Амиџи шоу", окупљеним медијима Станија је открила да је имала спонтани побачај, да је бебу изгубила у 5. недељи трудноће, али и да је раскинула са Асмином јер није желела да трпи лажи и притисак.

Будући да се Анели већ недељу дана налази у ријалитију где је одсечена од спољног света, она овим информацијама не располаже, а синоћ током емисије "Питања новинара", Дарко Танасијевић јој је кроз питање саопштио да је Добројевићева била трудна са њеним супругом.

 

- Морам нешто да те питам... Како би реаговала када би сазнала, хипотетички, да је твој супруг са Станијом чекао бебу, а да је она доживела спонтани побачај? - упитао је Танасијевић.

- Па, то би било за очекивати... јер је он особа која прави децу одмах, многе цуре су биле трудне са њим па су се "чистиле" - рекла је Анели након краће паузе, будући да се видело да ју је саопштено потресло.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".