Победник "Задруге 5", Дејан Драгојевић, поново је једна од главних тема у домаћој јавности.

Наиме, његов пријатељ, водитељ и новинар Марко Ђедовић, постао је такмичар "Елите", а пре самог почетка Пинковог ријалитија, Драгојевићу је оставио доказе за ствари које ће износити наредних десет месеци.

Фото: Принтсцреен / Јутјуб / Народ пита

 

Прва тема о којој је Марко говорио је однос Ане Ћурчић са Ацом Булићем и Звезданом Славнићем, а све је кренуло од његовог разговора са Миленом Качавендом у тоалету у хотела.

Дејан се огласио и рекао да је добијао претње од фанова ријалитија.

- Да, добио сам неколико позива и једно десет порука од људи који мисле да могу да зауставе нешто. А то све зове неко за тих пар особа, али су одустали, јер знају да се Зидај не плаши ха-ха - изјавио је Дејан за медије на самом почетку разговора:

фото: Принтскрин/Јутјуб/Задруга Оффициал/ Инстаграм/ ана_цурциц_оффициал

 

Дејан је открио и шта сада мисли о односу Ане Ћурчић и Милене Качавенде, о ком бруји цео регион.

- Кума и Ана су две највеће фолиранткиње, мислим да је ово заједничка корист да узму паре од ријалитија. Дружиле су се толике године и имају много дела мимо закона, да би узеле паре коначно су дошле до тога да могу да варају, лажу, измишљају и легално узму паре. Мислили су да ће Ана да победи, па да се тале, али су се прерачунали. Сад свако једе свој део колача, а торту и смесу заједно праве, док народ гладан стоји на излогу. Али, схватиће се све - сматра победник "Задруге 5".

Неизбежна тема од почетка "Елите" је животна прича Анели Ахмић, чији је супруг Асмин Дурџић верио Станију Добројевић. Након што се сазнало за овај скандал, Добројевићева је раскинула веридбу, а Дејан је открио шта мисли о старлети са којом је имао компликован однос у ријалитију.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Задруга Оффициал

 

- Анели, Станија и "Милионер из блата", као онај филм индијски... Мени ово личи на неки свингерски пар. Они дали оглас: "Брачни пар тражи жену за тројку", али тројка која ће да смисли лошу причу. Самохрана мајка раскинула месец дана пред ријалити и отишла код мајке у Дубровник саткана од бола и тугел, али је успела паралелно и да се спрема за ријалити од 10 месеци и тако, живот им случајно навео Станију "маркетинг бомбу", пази Бога ти... То је план да свако добије своје, а имате прилику да видите да ће људи за мало медијског простора свашта да раде... Па Станија је довозила свог бившег (Марка Марковића) дечка у ријалити и помогла му да се спакује... Ово само има у теленовелама, на крају Хосе Армандо сазна да је сам себи мама - закључио је Драгојевић за медије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".