Лепа је рекла да ради иако има пензију, она је призната певачица. 

– Мени је држава уплаћивала пензију, призната сам певачица. Нисам рођена само да ручам, још сам жена за гледање, шта има везе што радим ако сам у пензији. Хоћу да радим и волим да радим –била је јасна па открила да ли вежба: 

– Не идем на аеробик, сломила бих врат, шта има да се чепим сада, када нисам ни млада, није то за мене. Имам линију и без вежбања- рекла је певачица која је истакла да је увек држала до свог изгледа: 

– Посао ми је да будем сређена, не могу да се не дотерам када ме позову у емисије.

Фото: Архива Новости

 

Лепа је истакла како изгледа њен дан и да ли пева и вежба: 

– Устанем, пијем кафу, спремам доручак, средим кућу, оперем судове, као и сви нормални људи. Нисам толико окупирана сама собом да певушим када нешто радим по кући. Певам једино нешто ново што треба да научим.

Ова дива  је за 27. септембар најавила концерт у МТС дворани, под називом “Лепини путићи”, те смо је питали какви су били њени путеви. Прошло је тачно 56. година како је започела музичку каријеру: 

– Никада нисам била траженија него данас, јако сам срећна. Нису моји путеви били трновити, ишла сам тамо где је певало много људи и тако су ме запамтили. Није ме нико оспоравао, винула сам се у звезде са првом песмом и та песма и дан данас траје – рекла је певачица која је напоменула да ће на њеном концерту бити осам гостију, али није откривала о којим певачима је реч. 

(Блиц)