Хју Џекман на друштвеним мрежама често подсећа пратиоце колико је важно наносити крему са заштитним фактором како би избегли болест с којом се он сусрео.

- Свиђа ми се твој шешир, али и поглед. То би било идеално место да се изгради кућа. Уживај у дану - написали су пратиоци глумцу Хјуу Џекману (54).

Они који редовно прате шта овај аустралијски глумац објављује, знају да је пустио браду и да има седе. Ипак, они који су залутали на његов профил изненадио је нови Џекманов имиџ.

Глумац је носио белу мајицу, торбу, шешир и наочаре, а изгледа како је шетња природом нешто што често себи приушти јер тамо ужива у миру. Након што је објавио срећну вест да му се рак није вратио седми пут, глумац максимално користи сваки дан. Имао је карцином базалних ћелија и сада редовно подсећа све да ставе крему за сунчање с високим заштитним фактором.

Обожава своју 13 година старију супругу, глумицу и продуценткињу Дебору Ли Фурнес, с којом проводи сваки слободан тренутак. Одлазе на купање, посећују шуме, паркове, разне утакмице и срећни су.

Подсетимо, пар је у браку од 1996, а током тог периода продуценткиња је трпела прозивке јер појединцима смета што се исклесани Џекман заљубио у "старију" жену, која се по њима нимало не уклапа у холивудске стандарде. Добијала је коментаре да изгледа неугледно и да треба да води више бриге о себи, али ни она, а ни Хју не маре за критике дела јавности.

Глумац је и даље заљубљен у своју жену, а то доказују и страствени пољупци на црвеном тепиху. За њом је луд и након 27 година брака. Упознали су се 1995. на сету серије "Цоррелли", у којој су играли главне улоге.

- Заљубио сам се у њу чим сам је видео. Хтео сам одмах да се оженим њом, иако сам био јако млад - својевремено је рекао Џекман, који је тада био у раним 20-им.

- Сексуална хемија између њеног и мог лика у серији некако се прелила у стварни живот. Било је невероватно сваки пут кад смо имали заједничку сцену. Стидео сам се својих осећања јер сам мислио да се она никад неће заљубити у мене - открио је глумац.

(Сторy.хр)

БОНУС ВИДЕО: