Lepa je rekla da radi iako ima penziju, ona je priznata pevačica. 

– Meni je država uplaćivala penziju, priznata sam pevačica. Nisam rođena samo da ručam, još sam žena za gledanje, šta ima veze što radim ako sam u penziji. Hoću da radim i volim da radim –bila je jasna pa otkrila da li vežba: 

– Ne idem na aerobik, slomila bih vrat, šta ima da se čepim sada, kada nisam ni mlada, nije to za mene. Imam liniju i bez vežbanja- rekla je pevačica koja je istakla da je uvek držala do svog izgleda: 

– Posao mi je da budem sređena, ne mogu da se ne doteram kada me pozovu u emisije.

Foto: Arhiva Novosti

 

Lepa je istakla kako izgleda njen dan i da li peva i vežba: 

– Ustanem, pijem kafu, spremam doručak, sredim kuću, operem sudove, kao i svi normalni ljudi. Nisam toliko okupirana sama sobom da pevušim kada nešto radim po kući. Pevam jedino nešto novo što treba da naučim.

Ova diva  je za 27. septembar najavila koncert u MTS dvorani, pod nazivom “Lepini putići”, te smo je pitali kakvi su bili njeni putevi. Prošlo je tačno 56. godina kako je započela muzičku karijeru: 

– Nikada nisam bila traženija nego danas, jako sam srećna. Nisu moji putevi bili trnoviti, išla sam tamo gde je pevalo mnogo ljudi i tako su me zapamtili. Nije me niko osporavao, vinula sam se u zvezde sa prvom pesmom i ta pesma i dan danas traje – rekla je pevačica koja je napomenula da će na njenom koncertu biti osam gostiju, ali nije otkrivala o kojim pevačima je reč. 

(Blic)