Ана Марија је доживела сцену која леди крв у жилама, када јој је непозната особа улетела у зграду, а затим испред њених врата од стана уперила ватрено оружје у чело.

Фото: Тикток принтскрин/ноа.дива

 

Трансродна тиктокерка Ана Марија Павловић, која је у јавности постала позната као цимерка свирепо убијене Ное Миливојев, нападнута је синоћ у згради у којој станује заједно са својим пријатељем, када јој је уперен пиштољ у главу.

Наиме, Ана Марија је доживела сцену која леди крв у жилама, када јој је непозната особа улетела у зграду, а затим испред њених врата од стана уперила ватрено оружје у чело, али је, на сву срећу, успела да се одбрани од психопате који ју је пратио до улаза.

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм /марија петровић

 

- Доживела сам шок у згради! Водила сам "лајв" на ТикТоку и догодило се нешто стравично... Неко нам је дошао на врата, мој друг је изашао, уперили су му пиштољ у глави, а онда и мени. Сва срећа, па сам код себе имала сузавац и одмах сам почела да прскам! Он је почео да урличе и кренуо да бежи, али нисам видела да ли је изашао из зграде. Ево, три патроле са пушкама су испред моје зграде, уопште нисам добро, тресем се, ово ћу памтити док сам жива - открила је Ана Марија за медије, а затим и истакла да не познаје психопату који ју је напао:

- Не знам о коме се ради, никад га раније нисам видела. Не знам ни зашто се ово мени дешава, никоме се нисам замерила и гледам своја посла, али некоме очигледно сметам. Плашим се, ово никада раније нисам доживела, хвала полицији која је брзо реаговала - казала је трансродна тиктокерка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".