Ana Marija je doživela scenu koja ledi krv u žilama, kada joj je nepoznata osoba uletela u zgradu, a zatim ispred njenih vrata od stana uperila vatreno oružje u čelo.

Foto: Tiktok printskrin/noa.diva

 

Transrodna tiktokerka Ana Marija Pavlović, koja je u javnosti postala poznata kao cimerka svirepo ubijene Noe Milivojev, napadnuta je sinoć u zgradi u kojoj stanuje zajedno sa svojim prijateljem, kada joj je uperen pištolj u glavu.

Naime, Ana Marija je doživela scenu koja ledi krv u žilama, kada joj je nepoznata osoba uletela u zgradu, a zatim ispred njenih vrata od stana uperila vatreno oružje u čelo, ali je, na svu sreću, uspela da se odbrani od psihopate koji ju je pratio do ulaza.

FOTO: Printskrin / Instagram /marija petrović

 

- Doživela sam šok u zgradi! Vodila sam "lajv" na TikToku i dogodilo se nešto stravično... Neko nam je došao na vrata, moj drug je izašao, uperili su mu pištolj u glavi, a onda i meni. Sva sreća, pa sam kod sebe imala suzavac i odmah sam počela da prskam! On je počeo da urliče i krenuo da beži, ali nisam videla da li je izašao iz zgrade. Evo, tri patrole sa puškama su ispred moje zgrade, uopšte nisam dobro, tresem se, ovo ću pamtiti dok sam živa - otkrila je Ana Marija za medije, a zatim i istakla da ne poznaje psihopatu koji ju je napao:

- Ne znam o kome se radi, nikad ga ranije nisam videla. Ne znam ni zašto se ovo meni dešava, nikome se nisam zamerila i gledam svoja posla, ali nekome očigledno smetam. Plašim se, ovo nikada ranije nisam doživela, hvala policiji koja je brzo reagovala - kazala je transrodna tiktokerka.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".