Глумица Матеа Милосављевић, глумица коју је публика заволела у серији "Игре судбине" започела је романсу са колегом Милошем Петровић, познатији као Тројпец.

 

 

Откривено је да су Матеа и Милош у вези неколико месеци, али су до сада вешто скривали своју романсу. 

 

 

- Њих двоје су се упознали у септембру 2019. године на снимању филма и серије "Хотел Београд", где су обоје играли епизодне улоге. Од тада су остали у контакту, а и често су се виђали јер имају много заједничких пријатеља. У последњих неколико месеци њихово дружење је постало све интензивније, проводили су доста времена заједно, стално су се чули и љубав им се догодила спонтано. Везу су отпочели летос и од тада се не раздвајају - прича извор и додаје да су их спојила многобројна заједничка интересовања:

 

 

Матеу смо заволели кроз улогу Софије Шубаревић у серији "Игра судбине" и њен колега кога јавност зна по улози криминалца из филма и серије "Јужни ветар".

 

 

Обоје се баве глумом и у тој области имају неисцрпне теме. Оно што посебно обожавају су ноћни живот и журке. Воле електронску музику, па често заједно посећују клубове и фестивале на којима се пушта та врста музике.

Матеа и Милош су своју везу озваничили пред пријатељима са којима су крајем августа отишли на летовање на Ибицу.

БОНУС ВИДЕО: