Деца Хариса Џиновића, ћерка Ђина и син Кан, пролазе кроз пубертет, онај најтежи период за родитеље, и певач каже да га наследници ништа не слушају. Како је истакао за медије, у њихове љубавне животе није упућен, а Ђина се са Мелином саветује око Инстаграма.

Фото: Петар Милошевић

 

- У љубав им се не петљам, не занима ме, шта год рекао, то је мој аспект, а не њихов. Ето им љубав њихова, па нека се љубакају, нека раде шта хоће, мене неће послушати и то је - искрен је певач, кога смо питали шта мисли о Ђининим провокативним фотографијама на друштвеним мрежама.

- Она ради свој посао, мене то не занима. Изабрала је тај Инстаграм и волео бих да у томе буде успешна. Сваки човек, она је млада, двадесета година, треба нечим да се бави, да је нешто заинтересује, да уради нешто од себе, да ли је то тај пут или неки други, треба се увек нечим бавити у животу - истакао је Харис и додао:

- Она не пита ни мене ни Мелину када иде негде. Можда са Мелином више сарађује на том плану Инстаграма, са мном не. Покаже ми некад неку фотку, пита ме да ли је то добро, да ли ми се свиђа, ја дам неки коментар, а да ли га она уважи или не, то не знам.

Певач нема много жеља, али себи прижељкује један београдски концерт:

- Требало би да се деси велики концерт, али коче ме нове песме, хтео сам прво да снимим нешто. Не знам када ће се то десити, велика је криза текстова и мелодије, све су ноте одавно исписане, сад то треба претумбати да не личи једно на друго. Тако је и у светској музици, не може се у тринаест тонова направити сто милиона песама, а направљено је милијарду песама.

Џиновић је често жири емисије “Никад није касно“, а један је од ретких којем оцењивање такмичара није тешко.

- Нисам строг што се тиче оцењивања, ја сам између музике и њих, оно што није музички тачно, и оно што није музички правилно, то им саопштим, јер они то да виде, они би сами поправили. Музика има законитости, таква је, нема попуштања. Ако певаш тачан тон, музика је задовољна, а ако не она је незадовољна, нема попуштања, односно публика, јер се то чује - рекао је певач, те се присетио свог почетка.

Фото: В. Данилов

 

- Да не бих употребио флоскулу “сваки почетак је тежак“, почетак јесте тежак у било чему, па и у музици, треба се много ангажовати у свему. У музици треба много радити и зависи ко је какав таленат, некоме све иде лакше, а некоме мало теже - истакао је Харис и додао:

- Има доста ствари којима се бавим, тако да не бих сада почињао нешто ново да учим испочетка.

Недавно је у центру скандала био наступ младих извођача Десингерице и Пљугице, а певач истиче да рад колега није стигао да испрати.

- Не знам, нисам упућен у све те информације и шта се дешава, баш не знам, јер ван свог посла и својих обавеза нити читам, нити се бавим другима. Нисам баш информисан, ако ми неко каже тек тада чујем - искрен је био Харис, а на питање да ли га ћерка Ђина упути у рад нових извођача, певач је кратко одговорио:

-Не упути ме, ми ту не сарађујемо.

Иако својим гласом преко четрдсет година забавља публику на сцени, Харис истиче да му ништа не пада тешко и да до засићења није дошло.

– На сву срећу, још увек ме радују путовања и изласци на сцену. Радим много више него што сам радио, то је емотивно испуњење. Ништа ми не смета, све ме чини радосним. Летња сезона је била веома успешна – рекао је Харис.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".