Водитељ Огњен Амиџић пресрећан је што ће добити дете са изабраницом Мином Наумовић.

- Повод је диван и стварно сам пресрећан. Могу рећи да смо и Мина и ја пресрећни. Ово смо баш и желели и чекали и десило се, шта рећи. Буквално пресрећан сам. А са друге стране, ја сам мало сујеверан, не волим превише да причам, само да би све било океј - рекао је Огњен и додао:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

- Од овога нема ништа боље, ово је круна љубави и односа. Али сам ја са друге стране да сачекамо да проверимо да ли је све океј. Ако је океј онда могу и да кажем, што сад могу да кажем да је све океј.

Мина је донела одлуку да се повуче с малих екрана након сазнања о трудноћи, док је Амиџић истакао да ће му она пружити подршку и иза камере.

- То је она одлучила, ја сам подржао. Мислим да је боље да се посвети томе и да буде у миру. Помаже ми много и помагаће ми иза камере везано за емисију. Само да се не слика, каже: "Где ћу ја сад са стомаком, па како расте, да то људи гледају".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

Водитељ се дотакао и њиховог венчања, које ће бити интимно на луксузној дестинацији, о чему је Курир први писао.

- То је све већ заказано, негде далеко, са малим бројем људи - рекао је Огњен, а на питање да ли може да открије пол детета, он је одговорио:

- Знамо пол, али не бих да откривам. Још мало да се сачека, да ја будем сигуран. Шта год да је, само да је живо и здраво.

БОНУС ВИДЕО: