Емилију Кокић сви памте по победи на Евросонгу. Она је 1989. године наступала на Евровизији у Швајцарској као чланица групе "Рива" која је освојила 137 поена и однела победу са нумером "Роцк ме".

Емилија се повукла са јавне сцене и данас живи потпуно другачијим животом. Успела је да одоли искушењима и упркос огромној популарности остала је нормална особа.

- Ја сам највише поносна на то што сам остала нормална особа. То је било веома тешко, сачувати некакве моралне вредности и своја уверења - испричала је Емилија Кокић једном приликом за РТЛ.

Тада је открила и да је слава утицала на њено здравствено стање.

- Могуће да се засићење догодило јер је све било интензивно. Ни сад нисам нека планина од жене, али сам тада завршила с 48 кг на хитној са витаминским коктелима јер нисам стигла да једем. Једноставно, ствари вас у том шоубизнису мељу и сад је само питање колико сте чврст орах - признала је певачица.

У интервјуу за "схоwбузз.дневник.хр" испричала и колико је поносна на победу коју су тада однели.

- С обзиром на то да смо победили и освојили прво место, сумњам да бих ишта мењала, очито је то био знак да је све што смо радили и како смо радили било апсолутно добро и осмишљено. Имали смо велику срећу што смо имали помоћ сјајних, врхунских професионалаца који су нам помагали, од стајлинга, визуелног идентитета до имиџа који смо имали као бенд. Ми смо тада већ, пре 30 и нешто година, изгледали врло авангардно и били смо испред свог времена. Тако да је цела та прича и наша младост, шарм и једна слатка песма таквог типа каква је "Роцк Ме Бабy" у комбинацији с нашом младалачком енергијом заправо резултирала најбољим могућим пласманом - присетила се Емилија.

Једном је рекла да су јој нудили скандал како би повећала популарност, али је она то одбила.

- Мени је био понуђен један скандал, али је то било престрашно и нисам могла да се пронађем у томе. Требало је да се појавим у новинама са причом да сам нечија љубавница, али ја то нисам хтела - отркила је она РТЛ-у једном приликом.

(Магазин Новости)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".