Дуго су размишљали како да остваре своје снове - да пропутују јефтино, али у исто време да обављају своје пословне и приватне обавезе. Дошли су на генијалну идеју, пре пар година купили су комби стар 19 година, који су "прекомпоновали" у покретни животни простор од 6 квадрата којим путују. Овај пар одатле и ради јер су им занимања таква да могу да послују и на даљину. У њему имају све - кревет, радни простор, купатило и кухињу.

Буде се уз најлепше призоре, о којима свако може да сања. Некад је то море, некад планина, кањони, животиње, све то виде испред себе.

На Инстаграму их прати више од 14.000 људи - љубитеља путовања. Јесте лепо, али није увек лако, кажу на Инстаграму.

Горан у једном посту говорио о обавезама које има када се пробуди у њиховој интересантној "кући". Током оваквих путовања има следеће обавезе: - попети се на кров, обрисати соларни панел - напунити канистере са водом - испразнити отпадну воду - усисати и брисати прашину - спремати клопу ако нећете свакодневно у ресторан - чишћење хемијског wц-а - пражњење отпадне воде - навићи се на ограничене ресурсе (воду и струју) - бити спреман да ће се десити неки квар јер то је саставни део пута. Горан је у једном  од својих постова испричао као им је било прве вечери у камеперу.

Испричао је и како им је било прве вечери на точковима...

- Прву ноћ је било чудно, удобно, али опет не сасвим пријатно спавати на неком паркингу. Друге ноћи смо нашли одлично место у природи, али нисмо могли да уживамо у њему јер смо журили код мајстора за комби у Сарајево. Трећу ноћ смо отишли на сјајан видиковац изнад Пала код нашег другара Владана. Са нестрпљењем смо ишчекивали излазак сунца, али је јак ветар све покварио, зезнуо нам задња врата и отерао са видиковца без уживања. Преместили смо се у град, али нас је стигао лудачки пљусак праћен градом. Те прве три ноћи су биле ватрено крштење, али након тога смо схватили да увек може бити неких малих пехова, али и невероватних погледа, чистог ваздуха, нових изазова. Све су то нова искуства која нас обликују, која нам живот чине занимљивијим.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".