Вест да је Асмин ожењен и да има дете, Станија је врло тешко поднела. Срушио се цео њен свет. Она је била пресрећна када ју је Асмин верио: 

- Пре само месец, два, била сам на седмом небу што се љубави тиче. Имам свог човека који ме воли, верио ме је, били смо у Мајамију, као да смо сами на свету... И долазим у Србију и ово ме све сачекало. Сви су ми писали и породица и фанови, да сам неком преотела мужа и ја њему: "Шта је ово", он каже: "Дај, бре, ништа", и ја опет, и онда кад је погледао рекао је: "Ух, моја бивша ушла у Задругу". Значи нисам знала шта се дешава, доживела сам нервни слом усред Будве - прича Станија, која је у лајв укључењу раскинула са Асмином Дурџићем.

Фото: АТА имагес

 

- Од нечег најлепшег, мени се живот претворио у пакао. Морам да кажем да никоме нисам преотела мужа, ниасм растурачица бракова, ја нисам знала да та жена постоји док тамо није ушла. Знала сам да је пре три године са неким добио девојчицу, рекао је да од тога нема ништа, да су били на вече и да је остала трудна, да он финансира све...

Старлета је запретила изабранику уколико се утврди да је био у браку док је био са њом: 

- Ја сам рекла уколико постоји било какав папир да си био у браку, аутоматски те остављам, мене сада само интересује истина јер видим шта жена прича, само ми дајте доказ. Не знам коме да верујем. Не могу ником да верујем. Није вероватно да је све измислила. Међутим, за те неке друге ствари вероватно јесте он лагао. То до кад су били заједно, колико су живели... Он је изгледао као слободан момак, сем ето што је са неком добио дете, коме шаље новац и то је то - рекла је она за Блиц.

БОНУС ВИДЕО: