Водитељски пар открио је да ће ускоро постати родитељи, а Мина је у трећем месецу трудноће. Они ће своју љубав ускоро крунисати браком у иностранству пре него што беба дође на свет. 

Према незваничним информацијама они ће се венчати далеко од очију јавности без велике медијске пратње и званица, само у присуству кумова. 

- Огњен и Мина још ни најближим пријатељима не желе да открију дестинацију на којој ће рећи судбоносно "да". Битно им је само да венчање у тој земљи буде валидно и у Србији. Још ни сами не знају тачан датум, али је извесно да ће то бити пре него што се остваре у улози родитеља. Тренутно се баве папирологијом, како не би дошли у ситуацију да овде то венчање не буде валидно, па да све морају да верификују, што би им представљало додатни посао. Тек кад буду све то решили, заказаће тачан датум - прича извор "Курира", па открива како се будућа мама осећа у трудноћи: 

- Мина ужива у трудноћи, за сада све протиче у најбољем реду и једва чека да се оствари у најлепшој улози. Обоје су пресрећни због вести да ће добити бебу. Лепа водитељка се потпуно посветила припреми за тај велики дан. Због најлепших вести које су сазнали пре месец дана, она је одлучила да ове сезоне неће бити део емисије "Ами Џи шоу". Она је одмах решила да ће направити паузу иако изузетно воли свој водитељски посао. Трудноћа јој је на првом месту, жели максимално да ужива и да се посвети данима који је чекају. Огњен поштује њену одлуку, сложио се с њом јер је у свему од првог дана подржава - наводи извор.

БОНУС ВИДЕО: