Пут до успеха Гоце Божиновске био је посут трњем, а она се присетила тешког периода и сиромаштва у којем је живела када се тек доселила у Београд и у то време стан делила са колегиницом Златом Петровић.

– На вратима тог стана је стајала умрлица деде, који је умро 40 дана пре него што смо се ми уселиле. Обе смо се јако плашиле и једна без друге нисмо смеле да уђемо у кућу. Једно вече се враћам са наступа у стан, а Злата сва у сузама каже: „Једва сам чекала да дођеш, видела сам деду“. Тешко смо тада живеле, али било је лепо, присетила се Гоца.

Иако многи не верују у естрадна пријатљства, каже да се за Златом никада није посвађала и да је до дан данас тако остало.

Фото: АТА имагес

 

 

– Тешко смо тада живеле, али било је лепо. Никад у животу, она и ја смо као прст и нокат, то је превазишло и сестринске односе, ја њу поредим са мојом децом. Она тако када се изнервира каже мени у шали: „Шта више овај живот и ово све, толико смо се нарадиле време је да умиремо, види деца колика су нам, унучићи, шта ми више живимо“. Каже ми: „Ја знам када умрем да ћеш ми ти доћи“ и ја онда кренем да плачем кажем јој ја да није и нормална: „Шта је с тобом, ја сам тек сад у пуном гасу и планирам опет да се удајем, прича она.

Након краха љубави са Зораном Шијаном, Гоци су најближи били највећа подршка, али и Саша Поповић за кога каже да јој је спасио живот.

Фото: АТА имагес

 

 

– Али буквално ме спасио, ја сам цео живот његов дужник. Не дај боже да му ишта на овој земаљској кугли затреба, сто година да га не чујем, он зна ја бих дошла да га љуљам, да га носим, докле год имам снаге у рукама. Он се према мени понео као брат тада када сам била психички убијена, сломљена, хтела сам да се убијем. Он је сваки дан мене звао, додуше тад није био ожењен, рибице је неке доводио. Сваки дан сам ја морала да идем код њега на ручак да бих се угојила јер сам била као костур. Ана нека је тад радила код њега, кувала је и ја ручак нисам смела да прескачем. Држао ми је предавања, говорио је: Престани да се ждереш, секираш и плачеш. Онда ми је много помогао и око прве песме, првог албума, сликања, све сам урадила уз његову подршку. Ја њега срцем и душом волим, он је најбољи човек који је икада рођен. Он се нимало није променио – испричала је Гоца својевремено за домаће медије.

Каже да се са Сашом не дружи као раније због обавеза које сада имају.

– Жао ми је због тога. Али тада су нам била мала деца, ми их скупимо, седимо, они се играју. То је сад све куд који мили моји. Кад се видимо, ми се лепо испричамо, не значи да сад треба да кафенишемо сваки дан. Била су то лепа времена и ми смо били млади, сада су деца велика, а самим тим и већи проблеми, дошли и унуци нема се више времена као некад – рекла је она.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".