Дејан Ј. (51) био је за воланом "фијата" који је у недељу возио у супротном смеру на ауто путу "Милош Велики", када се сударио са "хјундаијем" и запалио. Његова ћерка Тара огласила се о тешкој несрећи у којој је страдао њен отац.

Како је Тара рекла у разговору за "Блиц", она нема никакве информације о несрећи која се догодила у недељу поподне на "Милошу Великом".

- Ја знам да он то није требало да уради, а такође не знам разлог тога, не могу лоше да причам о покојном оцу, али и молим све људе који га криве да не нападају мене јер ја са тим лично немам ништа. Какав је био, отац ми је био - истиче Тара.

Како она каже, на својим друштвеним мрежама је објавила да јој је погинуо отац, како је људи не би константно звали и испитивали.

- Лично немам никакве информације у вези свега тога јер мени ништа није јављено, па чак ни да је погинуо. Објаву да је погинуо сам објавила да ме људи не би испитивали целу ноћ, јер сам мислила да је то исправна ствар за урадити. Жао ми је јако што се то десило, као и те недужне жене - рекла је она.

Такође, ћерка страдалог мушкарца моли јавност да разумеју да она "ништа није могла да промени или учини", поводом несреће у којој је учествовао њен отац.

Она додаје и да не жели више да даје изјаве о њеном оцу.

Возио у контра смеру километрима

Подсетимо, саобраћајна несрећа се догодила у недељу поподне код обилазнице у Београду, на ауто-путу Милош Велики код Јакова, када је возило "фијат пунто" којим је управљао Дејан Ј. (51) ишло контра смером ка Београду, изазвало је несрећу и почело да гори.

На месту сувозача је био Ненад К. (40) и он је тешко повређен.

Драгослава П. (30), која је била на месту возача "хјундаија" је превезена у КБЦ Земун и њена породица је апеловала на друштвеним мрежама да је потребна крв за повређену девојку.

Према сазнањима, Ненад је данас саслушан у болници. Он је на саслушању рекао да су он и возач аутомобила Дејан Ј. кренули на свадбу у Ивањицу, те да су промашили излаз на ауто путу и покушали да се што пре искључе. Он је навео да су пили пиво тог дана.

БОНУС ВИДЕО: