- Мој син ни за шта није крив. Кренуо је на свадбу са својим другом и случајно су промашили излаз на ауто-пут. Када је видео да је промашио, возио је 130 километара на сат како би што пре стигао да изађе из контра-смера - каже она.

- Претходно јесу конзумирали алкохол, али мој син није ни намеравао да вози. Када сам видела његовог пријатеља да пије, молила сам сина да не иде са њим баш због тога. Међутим није ме послушао - каже жена  и додаје да возач није познавао путеве по Србији јер је дуго живео у Немачкој.

- Колико сам чула, они су промашили укључење на ауто-пут, односно ушли су у контра-смер. Наводно, када је то возач видео, возио је 130 километара на сат како би што пре дошао до неког излаза са ауто-пута. Не знам што није ишао зауставном траком, или покушао да се окрене. Ваљда се успаничио - каже она.

Наглашава како нико није снимао никакве "лајвове"‚ или било шта слично и тврди да обојица нису користила мобилне телефоне приликом саобраћајне несреће.

- Мој син чак ни нема тик-ток. То су глупости да се снимао телефоном, па главу је могао да изгуби због туђе грешке - прича потресена жена.

Према њеним речима њих двојица се чак нису ни дружили интензивно.

- Мој син се пре неколико недеља укочио и пошто је чуо да је овај масер, позвао га је да му помогне. Од тада су се здружили и почели време да проводе заједно. Чак ми се и хвалио како му је помогао и ослободио га бола - каже мајка сувозача.

Подсетимо, возач "фијата" је настрадао на ауто-путу "Милош Велики", када се, док је возио брзом траком у контра-смеру, закуцао у други аутомобил.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: