- Аутомобил се након судара запалио, Дејан је био за воланом, а Ненад је био на сувозачевом месту. Када је пламен почео да гута возило Ненад је преко возачевог седишта успео да изађе из возила и тако је себи сачувао живот - наводи извор.

Ненад није стигао да извуче и Дејана из возила, јер је ватра увелико почела да гута "фијат".

Према незваничним информацијама, Дејан је у контра смер на ауто путу "Милош Велики" наводно прешао случајно.

Дејан је из Дебељаче и како је објављивао на мрежама, по занимању је масер.

Продавао "фијата" за 700 евра

Једна објава на друштвеним мрежама страдалог возача је данас посебно узнемирујућа. Само два дана пре несреће, Дејан је објавио оглас да продаје свој аутомобил - "фијат пунто" у којем је жив изгорео.

- Пунто, плин, атестиран, 700 евра - наводи се у објави.

Управо возило које је Дејан желео да прода било је кобно по његов живот, када се у недељу поподне у контра смеру закуцао у "хјундаи", а затим се "фијат" запалио.

Драматични снимак несреће је освануо убрзо на интернету, на којем се види узнемирујући моменат судара. Након тога и тренутак када је ватра букнула и почела да гута "фијат".

Сувозач и жена за воланом "хјундаи" повређени

У стравичној саобраћајној несрећи повређен је сувозач Ненад К. (40), који је преко Дејана успео да изађе из возила, као и жена која је била у "хјундаију".

Како смо већ писали, Ненад К. (40) је након несреће превезен на одељење реанимације у Ургентни центар.

Драгослава П. (30), која је била на месту возача "хјундаија" у свесном стању је превезена у КБЦ Земун, а како сазнајемо она се сада налази у тешком стању.

Пријатељи и породица се опраштају од Дејана

Ћерка погинулог Дејана Ј. је саопштила на друштвеним мрежама тужну вест да је њен отац преминуо. У коментарима су се низале потресне поруке и речи опраштања од Дејана.

- Друже нисам ни слутио у суботу увече да ће бити наше последње писање. Нешто си хтео да попричамо, али шта то нећу никад сазнати. Јутрос сам чуо тужну и ужасну вест да си нас синоћ несрећно и трагично заувек напустио. Почивај у миру и нека ти је лака црна земља Деки - написао је пријатељ погинулог човека.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: